EIJ, evo mene.. stigla ja jucer oko pola noci!bilo nam je odlično (dobro društo, dobri prijatelji...)
dakle ovako, krenuli smo u 4 i 30 u jutro i onda 5 sati vožnje do Verone! uf, to nas je jako umorila... još smp imali neka smiješna sjedala pa smo se jako stiskali.. i dakla dođemo mi u Veronu ja ono gledam di je ta fiera i onda vidim.. aj ja mislim da mi je srce talo kada sam vidjela te šatore.. kupilis mo ulaznice i ušli unutra i ono kad vidiš, svakih 5 min prođe neko jašući na konju ili sa koicjama...
i onda smo se svi razdvojili jer je bilo teško svih pratiti!
ja i tata smo gledali i čudili, vidjeli smo svakave moguće pasmine ... a najdraži su mi bili 2 frizijca i Shire.. ono ja sam se čudila kada sam ih vidjela.. vidjeli smo turnir u preponama za malu djecu, pa western show, pa učenje nekih, konja, izlože, dresuru, teškaše koji su vukli drva, hranu, prikloice i kamione, opremu...
i tako nam je završio prvi dan... išli smo u sobe, pa na večeru!
večera je bila grozna jeli smo paštu i neko povrće i tikvice (ja nisam ništa pojela)
i onda smo išli na spavanac. noć je brzo prošla i došao je drugi dan.. buđenje je bilo u 8 sati, a polazak na doručak u 8 i 30 h ... pojeli smo doručak i natrak na sajam... jučer smo uglavbom kupovali.. kupili smo Dichy šicere, podsedlicu (nešto ko filc), ular, povodac, rukavice, lonžu...
i onda skupljanje kraj busa.. i polazak kući.. u Sloveniji smo se zaustavili na večeri... Bio je živi smijeh sa nekima trima prijateljima... pojeli smo i pravac kući! put nas je dokrajčio... stigla sam kući.. svu opremu što sam kupila, prezentirala sam doma
ukrala sam neka 2 cedea.. na kojima su prepone i dresura!
i onda spavanje..
stavi neki topic ili nešto di da pišemo o turnirima.. i tome.. slike imaš puno na mom forumu,.